Versaco, Dynamic, Dísztárcsa, 15", Szett, Fekete
Versaco, Dynamic, Dísztárcsa, 15", Szett, Fekete
9 800 Ft

Versaco, Dynamic, Dísztárcsa, 15", Szett, Fekete

Versaco, Dynamic, Dísztárcsa, 15", Szett, Fekete
1DB azonnal, összesen 9DB rendelhető.
9 800 Ft
Központi raktár
1 DB
Székesfehérvár Homasita
2 DB
Törökbálint Homasita
4 DB
Üllői út Homasita
2 DB
Részletek

 

Honnan tudjuk milyen méretű dísztárcsára van szükségünk?

A dísztárcsa mérete meg fog egyezni a felninkre rászerelt gumiabroncséval, amit a gumiabroncsról tudunk leolvasni. Fontos, hogy ne keverjük össze a téli meg a nyári szettjeinket, mert azok eltérhetnek egymástól!

Keressük meg a gumiabroncson szereplő szám és karakter sorozatot, amiben szerepel "/" és "R" az lesz a gumiabroncs mérete. Az "R" utáni kétjegyű szám lesz a dísztárcsa mérete.

Lehetséges számok 12, 13, 14, 15, 16, és 17, ami "coll"-ban értendő.

 

Hogyan szedjük le régi dísztárcsánkat?

 

Csavaros dísztárcsánál kerékkulcsra, felütős/felpattintós dísztárcsánál csavarhúzóra lesz szükség. A régi dísztárcsa eltávolításakor, óvatosan járjunk el, soha ne a dísztárcsa pereménél bontsunk mert eltörhet, helyette a küllő mögé helyezett hosszú csavarhúzóval feszítsük fel a dísztárcsát közben a másik kezünkkel húzzuk kifelé.

 

Hogyan szereljük fel az új dísztárcsát?

 

Mindenek előtt takarítsuk le a felniről a lerakódott szennyeződést vagy az esetleges rozsdát.

A dísztárcsából vegyük ki a perem drótot és először nélküle próbáljuk fel a felnire. Ellenőrizzük, hogy a dísztárcsák lábai jól illeszkednek a felni hornyába. Ha minden jónak tűnik, akkor jöhet a következő lépés.

 

Az összes dísztárcsán illesszük a peremdrótot a lábakra, illetve ellenőrizzük, hogy megfelelően fogják a karmok a drótot. Fontos, hogy a szelepnél hajlik majd fel a drót.

 

Egyes dísztárcsák lábaiban 2 drótillesztési hely található. A belső hely feszesebb a külső (a láb végéhez közelebbi) lazább illesztést tesz lehetővé.

 

Megkezdhetjük a dísztárcsa felhelyezését, de különösen figyeljünk az utolsó lábakra mielőtt véletlenül eltörjük őket! Segítsük akár egy csavarhúzóval a perem alá. Középen ne nyomjuk! Gyenge nyomással nyomjuk meg a dísztárcsát kívülről miközben a másik kezünkkel minnél nagyobb felfekvő felülettel nyomjuk fel a helyére, ne kalapáljuk és ne törjük össze.

Adatok
Méret
15"
Márka
Versaco
Szín
Fekete
Cikkszám
08110412
Hasonló termékek